BANDENSERVICE

De staat van uw autobanden heeft een direct effect op uw rijcomfort en uw veiligheid. Zo zijn het balanceren en uitlijnen van uw banden heel belangrijk. Of het rijden op winterbanden of zomerbanden. Vakgarage heeft de juiste vakkennis en apparatuur in huis, zodat we altijd de beste service kunnen leveren. En heeft u onverhoopt een lekke band of een klapband? Bij Vakgarage staan we altijd voor u klaar.

Naast invloed op uw rijcomfort en uw veiligheid hebben de juiste banden ook een gunstig effect op het brandstofverbruik. Neem contact met ons op of bekijk één van de onderstaande pagina’s voor meer informatie.

BANDENOPSLAG WINTERBANDEN EN ZOMERBANDEN

Geen plek om uw zomer- of winterbanden op te slaan? Vakgarage heeft altijd een plekje vrij voor uw autobanden. Neem contact met ons op, dan kunt u uw banden meteen bij ons kwijt.

LEKKE BAND EN RUN-ON-FLAT-BANDEN

Een lekke band waarmee niet is doorgereden, kunnen we bij Vakgarage vaak nog repareren en balanceren. Zo bespaart u veel geld. Maar wist u dat er ook run-on-flat-banden bestaan? Hiermee kunt u met een leeggelopen band of een klapband nog 80 kilometer doorrijden en staat u nooit meer met een lekke band aan de kant van de weg. Uw Vakgarage heeft de juiste vakkennis in huis om run-on-flat-banden te monteren.

BANDEN WISSELEN

Laat uw banden wisselen voor optimaal comfort tijdens de seizoenen. Daarnaast helpt het omwisselen voor een gelijkmatigere slijting.

BANDEN BALANCEREN

Last van trillingen in het stuur of interieur tijdens het autorijden? Het kan zijn dat uw banden gebalanceerd moeten worden.

AUTO UITLIJNEN

Het uitlijnen van uw auto zorgt voor een betere wegligging, brandstofverbruik en vermindert de slijtage van uw autobanden. Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Maak nu een afspraak
banden-merken

ZOMERBANDEN

Zomerbanden zijn speciaal gemaakt voor temperaturen boven de 7°C.

Lees verder

ALL SEASON BANDEN

All Season banden zijn banden geschikt voor alle seizoenen.

Lees verder

WINTERBANDEN

Winterbanden hebben bij temperaturen onder de 7°C o.a. een betere grip, betere wegligging.

Lees verder

BANDENSERVICE

De staat van uw autobanden heeft direct effect op uw rijcomfort en de algemene veiligheid op de weg.

BANDENLABEL

Sinds 1 november 2012 is het Europese bandenlabel van kracht. Op deze pagina meer informatie hierover.

Lees verder