De Ford Mondeo

Consumenten(advies)prijs vanaf € 35.400
Inruilpremie € 1.000 Actieprijs vanaf € 34.400
Geniet van elke rit

De nieuwe Ford Mondeo Hybride Wagon rijden?

Efficiëntie, veelzijdigheid en verfijning omschrijven de nieuwe Ford Mondeo  Hybride Wagon (2019). Met slimme hybride technologie, ongekend veel ruimte en een intelligent ontworpen interieur is deze nieuwe Ford de stationwagen om nieuwe wegen te verkennen of om onbezorgd naar werk te navigeren.

Deze wagen oogt sneller dan de rest in zijn categorie met zijn strakke lijnen, de typische vorm op de motorkap en een krachtige grille. Ondanks zijn sportieve uiterlijk biedt hij ongekend veel ruimte aan de binnenkant. Door grotere batterijen leveren de meeste hybride auto’s in op opbergruimte. Dankzij het intelligente interieur geldt dat niet voor de Mondeo Hybrid Wagon; alleen al in de kofferbak is er meer dan 400 liter ruimte. Zoals Ford zelf over deze hybride zegt: ‘Elke vierkante millimeter is gebruikt om een hybride auto te leveren die zowel veelzijdig als efficiënt is’.

Efficiënt is deze stationwagen zeker met twee krachtbronnen die elkaar aanvullen en ondersteunen wanneer dit nodig is. Een conventionele brandstofmotor gecombineerd met een door batterijen aangedreven elektrische motor bewegen deze auto moeiteloos over elk wegdek en door elke weersomstandigheid. Is de batterij voldoende opgeladen, dan start u geruisloos de motor met de Silent Key Start. Na deze ‘stille’ start trekt u vervolgens rustig op dankzij de elektrische motor. Vervolgens gebruikt u deze motor om korte afstanden af te leggen, waardoor u geen CO2 uitstoot produceert. Wanneer de batterij leeg is of wanneer u meer vermogen nodig hebt, ondersteunt de krachtige brandstofmotor de elektrische motor om tot nog betere prestaties te komen.

Deze nauwe samenwerking van krachtbronnen, de slimme en ruime inrichting en het sportieve uiterlijk maken deze Ford Mondeo Hybride Wagon tot dé efficiënte, veelzijdige en verfijnde partner op de weg. Nieuwsgierig geworden naar deze hybride stationwagen? De Ford Mondeo Hybride Wagon is rijklaar vanaf € 37.850,-

Ook leverbaar als 5 deurs uitvoering.

Mondeo Brochure
Mondeo Prijslijst