Ford Mustang Mach-E

Consumenten(advies)prijs vanaf € 49.925,-
100% elektrisch

100 % SUV en 100% elektrisch; de Ford Mustang Mach-E

Ford gaat elektrisch! Met de volledig elektrische, op de Mustang geïnspireerde, SUV opent Ford het 2020-offensief officieel. De Mustang heeft een iconische status en staat voor passie, met de Mustang Mach-E voegt Ford daar een nieuwe vorm van vrijheid én duurzaamheid aan toe.

De elektrische Ford Mustang Mach-E werd geïntroduceerd met 3 modellen, de Mustang Mach-E First edition, Mustang Mach-E en de Mustang Mach-E AWD. Inmiddels is de Mustang Mach-E First edition uitverkocht.

Ford Mustang Mach-E | Adviesprijs vanaf € 49.925,-

Het Mach-E model beschikt over een actieradius van 600 kilometer (WLTP) waarmee ook lange ritten moeiteloos gereden kunnen worden. Daarbij kunt u met de DC-oplaadfunctie in slechts 10 minuten de accu al tot 93 kilometer opladen bij een oplaadpunt met hoog vermogen. Om optimaal te kunnen genieten van het rijden met deze elektrische SUV is de nieuwste generatie Ford SYNC ingebouwd. Dankzij dit verbonden ecosysteem kunt u het rijden in uw Mustang Mach-E met de mobiele telefoon of computer aanpassen en updaten.

Ford Mustang Mach-E AWD | Adviesprijs vanaf € 57.665,-

De meest sportieve uitvoering van de Mach-E is de AWD. Deze uitvoering beschikt over vierwielaandrijving met dubbele motor. Hierdoor wordt er meer druk uitgeoefend op de voor- en achteras voor een nog dynamischere rijervaring. Ook met deze uitvoering rijdt u meer dan 500 kilometer op één acculading, namelijk 540 kilometer (WLTP). Tijdens deze kilometers ervaart u de iconische kracht van de Mustang, maar dan elektrisch.

Vanaf het vierde kwartaal 2020 kunnen we de Ford Mustang Mach-E op de Nederlandse wegen tegenkomen.