De Ford Mustang

Consumenten(advies)prijs vanaf € 98.635
Profiteer t/m 31 maart 2021
Direct rijden premie van € 2.000,-
Kies dan voor een auto uit voorraad.

Iconisch, krachtig en vol met raffinement; de Ford Mustang. Al tientallen jaren is deze zogenoemde Muscle Car een icoon op de weg. Jarenlang was de Mustang niet te verkrijgen in Nederland maar de nieuwste Ford Mustang kunt u gewoon bij Broekhuis verkrijgen. De Mustang is dé auto voor de echte sportautoliefhebber. De nieuwe Mustang is in maart van dit jaar uitgekomen en is nog gestroomlijnder en beschikt over innovatieve updates voor de motor en wielophanging.

Ook beschikt de nieuwste  generatie Ford Mustang nu over geavanceerde technologieën voor bestuurdersassistentie en zijn er meer mogelijkheden de Mustang aan de persoonlijke wensen van de bestuurder aan te passen.

Mustang Fastback of de Mustang Convertible

De Mustang Fastback kenmerkt zich door een modern design. De lange gebogen motorkap is aerodynamisch in combinatie met de splitters zorgt dit voor een vermindering van de luchtweerstand. Dankzij de innovatieve technologieën biedt deze sportwagen een ongekende rijervaring. Dezelfde ongekende rijervaring vindt u natuurlijk ook in de Convertible. Door het speciale vouwmechanisme vouwt het dak zich binnen enkele seconden in de carrosserie. Dankzij een subtiele “kick up” in de kofferbak creëert de Convertible extra downforce waardoor de fantastische rijeigenschappen van de Mustang zelfs met open kap gewaarborgd blijven.

Prijs nieuwe Ford Mustang
Rijklaar vanaf:
 € 75.860,-

✓  Iconische sportwagen  ✓  Uitstekende prestaties ✓  krachtig

Mustang Brochure
Mustang Prijslijst