De Ford Ranger

vanaf 25.225 (excl. BPM en BTW)
KLAAR VOOR HET ZWARE WERK

Een beul van auto: laadvermogen tot 1403 kg, trekgewicht 3500 kg en rijdt tot 80 cm diepte door water.

Evenals het vorige model is de nieuwe Ford Ranger nog steeds een onverwoestbare pick-up, gebouwd om te werken en gekocht om zijn functionaliteit, maar in de nieuwe outfit voorzien van een nieuw gevoel van comfort en stijl.

Dankzij de krachtige motoren en de permanente vierwielaandrijving is de Ranger uitermate geschikt voor gebruik in off-road omstandigheden. Voeg daarbij zijn enorme laadvermogen en je weet waarom de Ford Ranger als het werkpaard van de Ford-familie wordt aangemerkt.

De Ford Ranger is verkrijgbaar in twee uitvoeringen van de 2,2-liter TDCi Duratorc turbodiesel, te weten de 130 pk en de 160 pk – versie. Daarboven wordt de lijn afgerond door de 3,2L TDCi Duratorq-dieselmotor met 200 PK en een koppel van 470 Nm. En laten we eerlijk zijn: de nieuwe Ford Ranger is ook gewoon een heel stoere auto!

Robuust gebouwd
Afhankelijk van het model en motorvermogen kan de Ranger tot 1403 kg meevoeren en 3.500 kg trekken. Dat noemen we nou een werkpaard, temeer omdat rijden door 80 cm water evenmin een belemmering voor hem is. Laten we daarbij echter niet vergeten dat de Ranger ook zondermeer een comfortabele auto is. Een stoere alleskunner die met tal van technologische voorzieningen tot de modernste auto’s gerekend kan worden.

Slimme keuze
De nieuwe Ranger is een geweldig auto voor zowel werk als privé. Wakeboards in de bak en op naar het strand. En als het weekend voorbij is staat de Ranger weer klaar om jou en je gereedschap of lading te vervoeren.

Voorzien van de nieuwste technologieën als Ford SYNC2 met een nieuw 8″-kleurenscherm, Adaptive Cruise Control met Forward Alert, een Lane Keeping System, Traffic Sign Recognition en Driver Alert, behoort de Ranger tot de top van wat de markt te bieden heeft.

Ranger Brochure
Ranger Prijslijst