De Ford Tourneo Custom

Consumenten(advies)prijs vanaf € 79.780,79
De kunst van personenvervoer

Nieuwe Ford Tourneo Custom rijden?

De nieuwe Ford Tourneo Custom is voor zowel privé als zakelijk gebruik. De Tourneo Custom biedt plaats aan negen personen. Door de flexibele achterstoelen zijn er veel verschillende zitplaats- en bagageopstellingen mogelijk. De Custom is leverbaar in twee uitvoeringen met korte of lange wielbasis.  Wat u wensen ook zijn, er is altijd een Tourneo Custom die perfect bij u past. Het interieur is naast zeer flexibel ook nog eens gecomplementeerd met hoogwaardige materialen en comfort.

De Tourneo Custom zit, zoals u van Ford kunt verwachten, vol met technologische snufjes. Zo is er ondersteunende technologie die het rijden in de stad vergemakkelijkt. Lane keeping Alert en Emergency Assistance verhogen de veiligheid voor u en uw passagiers. Dankzij SYNC kunt u ook nog eens genieten van uw favoriete muziek en kunt u telefoongesprekken eenvoudig in uw auto voeren.

De Ford Tourneo Custom kan door een scala aan opties en speciale pakketten helemaal naar wens aangepast worden. Wilt u meer weten over de  speciale pakketten en andere opties? Maak dan snel een afspraak!

Tourneo Custom Brochure
Tourneo Custom Prijslijst