De Ford Transit Custom

vanaf € 23.775 (excl. BPM en BTW)
GEEF JE BEDRIJF DE RUIMTE

De juiste keuze voor een bedrijfswagen is van groot belang voor uw bedrijf. Dagelijks wordt de bedrijfswagen intensief gebruikt, u  zou kunnen zeggen dat uw bedrijfswagen het belangrijkste gereedschap van uw bedrijf is. Met de nieuwe Ford Transit Custom zit u altijd goed. Deze echte alleskunner is leverbaar in acht uitvoeringen: een bestelauto, een bestelauto met dubbele cabine en een combi. Daarnaast zijn deze drie modellen leverbaar in twee verschillende dakhoogtes en wielbasisformaten. Zo weet u zeker dat uw Ford Transit Custom perfect bij u en uw werkzaamheden past.

De Transit Custom is het middelgrote model van de Ford Transit-reeks. De Ford Transit Custom is efficiënt qua ruimte, heeft een scherpe prijsstelling en een modern uiterlijk. Dankzij de strakke belijning maakt deze bedrijfswagen zeker indruk op de weg. Door het comfortabele interieur heeft u het gevoel dat u een kantoor op wielen heeft. Het interieur is ergonomisch ontworpen zodat u alles eenvoudig binnen handbereik heeft.

Technologieën
De Ford Transit Custom zit vol met innovatieve technologieën die niet alleen uw werkdag eenvoudiger maken maar ook uw veiligheid waarborgen. Van bedrijfswagen tot personenvervoer, de Ford Transit Custom klaart elke klus. Wilt u weten welke mogelijkheden de Transit Custom uw bedrijf kan bieden? Kom langs in de showroom of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Prijs nieuwe Ford Transit Custom
Vanaf: 
€ 23.425,- (exclusief BPM en BTW)

✓  Leverbaar in 8 uitvoeringen ✓  Zuinig

Transit Custom Brochure
Transit Custom Prijslijst