De Ford Transit

vanaf € 24.250 (excl. BPM en BTW)
Functionaliteit zag er nog nooit zo goed uit

De nieuwe Ford Transit

Nog nooit zag de Ford Transit er zo strak uit. Vol met innovatieve en krachtige motoren is de Transit de ideale partner voor iedere ondernemer. Daarbij voorziet deze bedrijfswagen ook nog in meer laadruimte, waarmee hij geen ruimte laat voor discussie. De nieuwe Ford Transit imponeert.

Met het vernieuwde exterieur verbaast deze nieuwe uitvoering een ieder die de Ford Transit al kent. Mede dankzij een facelift ziet de bedrijfswagen er een stuk sportiever en indrukwekkender uit dan vorige uitvoeringen. Daarbij geven de aflopende koplampen en een vernieuwde grille met chromen rand de bus een krachtige uitstraling. Hiermee zal niemand om de nieuwe Ford Transit heen kunnen.

Hoewel deze bus strak en snel oogt, is de bedrijfswagen voorzien van extra veel laadruimte die in alle opzichten indrukwekkend is. Met 15,1 kubieke meter laadruimte biedt de Transit ruimte aan ladingen van meer dan 3 meter lang. Dat gecombineerd met een laadvermogen van 2,1 ton (!) maakt dat deze bedrijfswagen geschikt is voor elke klus. Om optimaal de laadruimte te benutten kunt u overal gemakkelijk bij via brede zijschuifdeuren, een geoptimaliseerde openingshoogte en een opstapje aan de achterkant.

Ford Transit: sterk, sterker, sterkst

Het moderne en aerodynamische design dragen bij aan krachtige rijprestaties. Deze prestaties zijn ook mogelijk dankzij splinternieuwe 2.0 liter Ford EcoBlue dieselmotoren. Met vier aandrijflijnen, een vermogen tot wel 135 kW (185 pk) en 415 Nm koppel bent u ervan verzekerd dat de Transit alle klussen aankan. Daarbij voldoet de bedrijfswagen dankzij slimme technologieën aan de strenge Euro 6.2-emissienormen.

Mild hybride bedrijfswagen

De nieuwe Ford Transit is nu ook verkrijgbaar als een mild hybride elektrische bedrijfswagen. In deze uitvoering ondersteunt een kleine elektrische accumotor (48V) de brandstofmotor door bij lage snelheden of stationair draaien het voortouw te nemen. Hiermee rijdt u dus stil en schoon. Zodra er weer meer vermogen gevraagd wordt van de bus schakelt de brandstofmotor weer in.

Heeft u extra vermogen nodig? Dan kunt u kiezen voor de uitvoering met een HDT-motor. Deze uitvoering is speciaal ontwikkeld voor de ondernemer die net dat beetje extra vermogen nodig heeft voor zware klussen.

Technische kenmerken

Met zoveel kracht is enige ondersteuning tijdens het rijden wel gewenst, want bovenal staat uw veiligheid, die van uw passagiers en die van uw medeweggebruikers voorop. Daarom is de nieuwe Ford Transit uitgerust met verschillende rijhulpsystemen en andere technologieën. Denk bijvoorbeeld aan een radar en camera die medeweggebruikers signaleert en u waarschuwt als u dreigt te botsen. Ook is de bedrijfswagen voorzien van systemen als Roll Stability Control, Tyre Pressure Monitoring System en Load Adaptive Control. Hiermee weet u zeker dat u stabiel rijdt, dat de bandenspanning in orde is en dat de bus zich aanpast aan de lading.

Configuratie

Eén, twee of meer passagiers? L2, L3, of L4 als carrosserielengte? H2 of H3 als dakhoogte? De Transit kunt u zo configureren dat hij bij al uw wensen en behoeften past.

Dus neemt u geen genoegen meer met half werk? Kies dan voor de Ford Transit.