Consumenten(advies)prijs vanaf € 33.325
Hybrid bonus € 1.000 Actieprijs vanaf € 32.325
Private Lease vanaf € 469 per maand

Met een nieuwe bodemplaat, slimme verlichting en rondere vormen dan zijn voorganger beschikt de Ford Kuga Plug-In Hybride over een compleet nieuw design. Dit verfijnde en hedendaagse design laten de Kuga kleiner lijken, terwijl hij in lengte en breedte groter is dan zijn voorganger. Daarbij vullen twee krachtbronnen het nieuwe design van de Ford Kuga Plug-In Hybride aan, waardoor het niet alleen een elegante SUV is, maar ook nog eens een krachtige.

Zo kunt u korte ritten maken zonder uitstoot en laadt u het voertuig op aan elke netstroom. Een langere rit op de planning? Geen probleem voor deze stoere alleskunner. Dankzij de benzinemotor kunt u zo ver gaan als u wilt, terwijl de batterij van de elektrische aandrijflijn opgeladen wordt. De Ford Kuga Plug-In Hybride sluit geen compromissen, want met de nieuwe Kuga krijgt u het beste van twee werelden.
De langere wielbasis draagt bij aan de grotere stabiliteit en de rustigere wegligging. Het gestroomlijnde silhouet, de langere motorkap, vlakkere achterruit en de lagere daklijn zorgen voor een energiek voorkomen.

Het gezicht van de Kuga
De Ford Kuga-Hybrid is het toonbeeld van een geheel nieuwe stijl. Het rijcomfort voldoet aan de hoogste verwachtingen en je zal versteld staan van de technologische voorzieningen die je tijdens het rijden ten dienste staan. Bijvoorbeeld het intelligente All-Wheel Drive-systeem dat in een oogwenk reageert op wisselende omstandigheden op het terrein.

Zin in opwindend autorijden?
Deze nieuwe Ford Kuga is leverbaar vanaf maart 2020